Άγονη Γραμμή - "Εκεί όπου η γεύση συναντά την ποιότητα"!

Μιλήστε μου για την ιστορία της "Άγονης Γραμμής"

Η ιστορία της "Άγονης Γραμμής" ξεκινά πριν 20 χρόνια! Η κουζίνα είναι επηρεασμένη από της Κυκλάδες αλλά και από ολόκληρη την Ελλάδα! Κύριος στόχος μας η δημιουργία ενός ήρεμου μαγαζιού που ο κόσμος να περνάει καλά. Έμπνευσή μας η δημιουργία ενός μαγαζιού που να μην είναι άμεσα συνδεδεμένο με την εικόνα των μαγαζιών που συναντάμε συνήθως. Να μην είναι με λίγα λόγια συνηθισμένο! Να έχει ύφος! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι το μαγαζί υφίσταται μέσα σε μία παλιά μονοκατοικία! Η εικόνα του θυμίζει Κυκλαδίτικο στενό, Κυκλαδίτικο σοκάκι! 

Κύρια πηγή έμπνευσης για την δημιουργία των δικών σας πιάτων; Tης Κουζίνας σας;

Οι εμπνεύσεις μας πολλές! Είμαστε Μικρασιάτες και φυσικά χρησιμοποιούμε τα μυστικά της ονειρεμένης αυτής κουζίνας. Να σας πω φυσικά, πως η κουζίνα μας είναι επηρεασμένη, επίσης, από όλη την Ελλάδα! Από τα νησιά, από την Κρήτη! 

Γιατί κάποιος πρέπει να επιλέξει την "Άγονη Γραμμή"; Πιάτα που ξεχωρίζουν;

Οι λόγοι αρκετοί και ίσως ο πιο σημαντικός τα πιάτα μας. Εγώ προτείνω κάποιος να δοκιμάσει "Τα Γιαπράκια", "Μικρά ντολμαδάκια με αμπελόφυλλο", να σημειώσω πως το αμπελόφυλλο είναι δικής μας παραγωγής και όχι κονσέρβας, η "μελιτζάνα", η "τυρόπιτα" με το μέλι και το σουσάμι, το "Γκιουλπασί" που είναι το αρνάκι τυλιχτό στην λαδόκολλα, Το "Θρουμπάτο" που είναι μοσχαράκι σε πύλινο με πιπεριές και τυριά, τα ψητά μας, τα θαλασσινά αλλά και το γεμιστό το Καλαμάρι!

20 χρόνια πελατεία! Τι λένε οι πελάτες για εσάς;

Οι πελάτες μας είναι η πηγή μας έμπνευσης και οι άνθρωποι που μας βοηθούν να υπάρχουμε! Φεύγοντας από το μαγαζί μας, κάθε φορά μας εκφράζουν την ικανοποίησή τους,  για το σέρβις, την κουζίνα μας και τα πιάτα μας. Την μουσική και το κρασί. Συγκινούμαι ιδιαίτερα, όταν μου λένε πως "Σε ευχαριστούμε, γιατί νιώθουμε πως μας κάλεσες στο σπίτι σου"! 

Μιλήστε μου για τις μουσικές βραδιές που διοργανώνετε!

Παρασκευή και Σάββατο βράδυ αλλά και Κυριακή Μεσημέρι μπορούν οι πελάτες μας να απολαμβάνουν μουσική με LIVE πρόγραμμα, live μουσική! Έχουμε μία ορχήστρα με τρεις εξαιρετικούς μουσικούς. Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα μπουζούκι, μία κιθάρα και μία εξαιρετική γυναικεία φωνή, που εντυπωσιάζει! Είναι ένα υπέροχο λαϊκό- παραδοσιακό πρόγραμμα, σε μία αίθουσα χωρητικότητας 75 ατόμων.    Να σας πω πως αναλαμβάνουμε και εκδηλώσεις όπως βαφτίσεις αλλά και γάμους. Το μαγαζί όμως χωράει περίπου 160 άτομα!

Πόσα χρήματα χρειάζεται κάποιος για να απολαύσει κάποια πιάτα σας;

Για να φάει κάποιος πρώτο πιάτο, το γλυκό του, το κρασί του, η τιμή δεν ξεπερνά τα 15 ευρώ! Να φάει καλά και φυσικά να ευχαριστηθεί. Θα ήθελα να σας πω, πως Δευτέρα και Τρίτη το μαγαζί μας παραμένει κλειστό!